Bodex

Bodex Milieu is al jaren een onafhankelijk milieukundig adviesbureau. Bodex Milieu is door haar jarenlange ervaring gespecialiseerd in bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen, (water)bodemsanering, milieukundige begeleiding en specialistisch milieukundig advies.

De ervaring van Bodex Milieu bleef niet onopgemerkt. Het werkgebied van Bodex Milieu groeide uit van de regio Noord-Brabant tot heel Nederland. Bodex Milieu richt zich daarbij op zowel de particuliere markt, als op de zakelijke markt.

De bodemexperts van Bodex Milieu bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Dat zijn naast grond- en grondwateronderzoek ook adviesdiensten. Bodex Milieu kan u ook ontzorgen door het gehele projectmanagement voor sloop- en saneringsprojecten van u over te nemen. Bodex Milieu zorgt voor de onderzoeken, vergunningen, asbestinventarisaties, contractstukken tijdelijke waterzuiveringen en het civieltechnisch onderzoek. Ook bemiddelt Bodex Milieu in de afzet van verontreinigde grond en baggerspecie. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Maar belangrijker nog: een goede prijs/kwaliteitverhouding en snel resultaat is voor Bodex Milieu het belangrijkst!

Bodex Milieu aangesloten is bij de branchevereniging VVMA (Vereniging van Milieuadviesbureaus). Die vereniging behartigt de belangen van de bodemadviesbranche, in de meest brede zin van het woord.

Sinds 2019 maakt Bodex Milieu samen met Lankelma Geotechniek Zuid, Ockhuizen Geo- en milieutechniek en Wiha Grondmechanica onderdeel uit van de Silt Groep

Interessse?

Vertel mij meer.

Ruime ervaring

Door haar ruime ervaring en het werken in samenwerking met diverse grote aannemers heeft SILT haar kennis en expertise ingezet op meerdere grootschalige infrastucturele projecten waarbij onder andere bodem- en waterbodemonderzoeken, partijkeuringen, opzetten voor BRL 9335 en 9321 systemen, ondersteuning civieltechnische adviezen en saneringen zijn uitgevoerd.

Neem contact met ons op!