Silt - Groen is poen

Nieuwe elektrische bus! 🍃

6 september 2023

 
Silt is al enkele jaren actief bezig op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Op de CO2-prestatieladder beschikt Silt over het niveau 5 certificaat, het hoogste niveau wat mogelijk is! Al jaren is duurzaamheid één van de uitgangspunten, dit voeren wij in alle gebieden door. Vanaf heden is onze vloot weer een stuk duurzamer met de aanschaf van een volledig elektrische bus. Gewrapt door BRO belettering en inzetbaar voor werkzaamheden op milieutechnisch gebied.

Geslaagd!

6 juni 2023 

 
Dat is altijd een fijn bericht om te krijgen. Zeker als het ergens voor is waar je kei hard aan hebt gewerkt. Zo zijn wij, Silt breed, erin geslaagd om al onze certificeringen weer te behouden. We zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen en hebben ze weer met een jaar verlengd!

Eén van deze certificeringen betreft de CO2-Prestatieladder. Een mooi duurzaam initiatief om onze CO2-uitstoot in beeld te brengen, doelen te formuleren én te realiseren. Met als streven onze emissies te verminderen voor een beter milieu. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk, daarom acteren we binnen de CO2-Prestatieladder ook op het hoogst mogelijke niveau.

Om dit niveau te behalen en te behouden zijn er 4 richtlijnen die worden gehanteerd: Inzicht, Reductie, Participatie en Communicatie.

Voor deze laatstgenoemde publiceren we ieder half jaar een bericht waarin al onze ontwikkelingen omtrent duurzaamheid worden beschreven, zo ook nu weer! Het Communicatiebericht over heel het jaar 2022 is hieronder te vinden:

 

Communicatiebericht mei 2023