Silt

Op 1 oktober zijn de geotechnische activiteiten van Lankelma Geotechniek Zuid BV, WIHA Grondmechanica en Ockhuizen Geo-en milieutechniek verder gegaan onder één label, te weten Silt Geo BV.

 

Wij helpen u uw bodemgerelateerde vraagstukken te doorgronden!

Wij zijn Silt. Een modern en ambitieus ingenieursbureau, zowel nationaal als internationaal actief in geo-advies, geo- en milieutechniek. Onze ervaren bodemexperts adviseren altijd onafhankelijk, denken proactief met u mee en ontzorgen u volledig. Ons dienstenpakket is eindeloos, ons materieel grandioos en onze energie tomeloos. De bodem kent geen verrassingen voor ons. En dat bewijzen we. Elke dag weer opnieuw!

Wij zijn gecertificeerd voor de BRL SIKB 1000, 2000 en BRL SIKB 6000. Wij bieden de onderstaande diensten aan, tegen zeer concurrerende tarieven!

Silt bestaat sinds 2019 uit een fusie tussen vier gerenommeerde bedrijven met een flinke expertise in bodem: Lankelma Geotechniek Zuid, Silt Milieu, Ockhuizen Geo- en milieutechniek en Wiha Grondmechanica.

 

Offerte?

Laat het ons weten!
Silt Geo BV verbindt haar expertise aan geotechnisch en geohydrologisch onderzoek en de bijbehorende advisering. Ervaren medewerkers voeren met moderne machines en materieel een breed scala van werkzaamheden uit. Met name voor projecten op moeilijk begaanbaar of bereikbaar terrein is Silt Geo BV uw juiste partner. Meer informatie
De bodemexperts van Silt Milieu BV bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Dat zijn naast grond- en grondwateronderzoek ook adviesdiensten. Silt Milieu BV kan u ook ontzorgen door het gehele projectmanagement voor saneringsprojecten van u over te nemen. Meer informatie

Benieuwd naar wat ons bezighoudt?

Regelmatig zetten we onze ruime ervaring, kennis en expertise in bij grootschalige infrastructurele projecten. We voeren geotechnisch- en milieutechnisch bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen en saneringen uit. Maar geven ook civieltechnische adviezen. Benieuwd naar wat ons dagelijks bezighoudt? We geven u graag een uniek inkijkje in onze wereld en projecten!

Neem contact met ons op!

 

Duurzaam ondernemen

Bij Silt staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn gecertificeerd op (het hoogste) niveau 5 van de CO2 prestatieladder. Zo zijn we volledig transparant met onze uitstoot en ondernemen we actie om deze te verminderen!

 

Communicatiebericht mei 2023