Lankelma

Lankelma Geotechniek Zuid startte in een klein kantoor, op de eerste etage van een bedrijfspand op een industrieterrein in Oirschot. Het bedrijf groeide al snel uit, met twaalf medewerkers in 2003. Dat leidde tot huisvestingsproblemen. Ook op een nieuwe locatie zette de groei door. En al snel werd ook deze locatie te klein. Sinds januari 2006 is Lankelma Geotechniek Zuid gevestigd in een representatief pand met een ruim buitenterrein, een royale loods en een moderne kantooraccommodatie. Daar zette de groei zich verder voort tot het gezonde en dynamische bedrijf wat het nu is.

Die groei vinden we ook terug in het materieel en in het wagenpark. Waar werd begonnen met één sondeerwagen, beschikt Lankelma Geotechniek Zuid momenteel over meerdere moderne sondeerunits en twee pulsboorstellingen. Daarnaast beschikt Lankelma Geotechniek Zuid over een mini-sondeerrups. Daarmee kan Lankelma Geotechniek Zuid sonderen op plaatsen met een beperkte toegangsbreedte. Ook is een draagbaar demontabel sondeerapparaat beschikbaar, waarvan Lankelma Geotechniek Zuid gebruikmaakt bij het uitvoeren van inpandige sonderingen.

Sinds 2019 maakt Lankelma Geotechniek Zuid samen met Bodex Milieu B.V. (per 1 april 2023 Silt Milieu B.V.), Ockhuizen Geo- en milieutechniek en WIHA Grondmechanica onderdeel uit van Silt.

Offerte?

Laat het ons weten!

De milieuafdeling van Silt Milieu B.V. beschikt over een team van echte bodemexperts. De projectleiders en veldploegen bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Service, flexibiliteit en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit.

Door de jaren heen deed Lankelma Geotechniek Zuid veel ervaring en kennis op. Lankelma Geotechniek Zuid verbindt haar expertise aan geotechnisch, geohydrologisch, en milieukundig onderzoek en de bijbehorende advisering. Ervaren medewerkers voeren met moderne machines en materieel een breed scala van werkzaamheden uit.

Met name voor projecten op moeilijk begaanbaar of bereikbaar terrein is Lankelma Geotechniek Zuid uw juiste partner. Met geavanceerde berekeningsmethoden en uitvoeringstechnieken werkt Lankelma Geotechniek Zuid nauw samen met constructeurs, aannemers, projectontwikkelaars en overheden. Alle noodzakelijke middelen om snel, professioneel en concurrerend te kunnen opereren zijn binnen de organisatie aanwezig. Door de flexibele werkwijze speelt Lankelma Geotechniek Zuid proactief in op de wensen van u als opdrachtgever, zowel in binnen- als buitenland.

Benieuwd naar wat ons bezighoudt?

Regelmatig zetten we onze ruime ervaring, kennis en expertise in bij grootschalige infrastructurele projecten. We voeren geotechnisch- en milieutechnisch bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen en saneringen uit. Maar geven ook civieltechnische adviezen. Benieuwd naar wat ons dagelijks bezighoudt? We geven u graag een uniek inkijkje in onze wereld en projecten!

Neem contact met ons op!