Ockhuizen

Met een expertise van ruim 75 jaar is Ockhuizen Geo- en milieutechniek een betrouwbare en consistente speler op de geotechnische markt. Ockhuizen Geo- en milieutechniek levert hoogwaardige adviezen op het gebied van geo- en milieutechniek, tegen een uiterst concurrerend tarief.

Ockhuizen Geo- en milieutechniek opereerde jarenlang vanuit het Brabantse Best. Daarna verkocht eigenaar Pieter Ockhuizen zijn succesvolle bedrijf aan de Hurkmans Groep uit Someren. De Hurkmans Groep bouwde van daar het bedrijf verder uit. In 2017 is het bedrijf gesplitst. Silt nam de geotechnische tak over, onder de naam Ockhuizen Geo- en milieutechniek. Silt breidde het bedrijf uit met drie afdelingen: milieu, geotechnisch advies en het laboratorium. De overige activiteiten kregen een plek bij Ockhuizen grondboringen en bronbemalingen B.V., dat nog steeds floreert onder de Hurkmans Groep in Someren.

Sinds 2019 maakt Lankelma Geotechniek Zuid samen met Bodex Milieu B.V. (per 1 april 2023 Silt Milieu B.V.), Ockhuizen Geo- en milieutechniek en WIHA Grondmechanica onderdeel uit van Silt.

T: 0499 578 520

info@silt.nl

 

Offerte?

Laat het ons weten!

Benieuwd naar wat ons bezighoudt?

Regelmatig zetten we onze ruime ervaring, kennis en expertise in bij grootschalige infrastructurele projecten. We voeren geotechnisch- en milieutechnisch bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen en saneringen uit. Maar geven ook civieltechnische adviezen. Benieuwd naar wat ons dagelijks bezighoudt? We geven u graag een uniek inkijkje in onze wereld en projecten!

Neem contact met ons op!