Over Silt

Silt verbindt het beste van twee werelden!

Silt: niet zo fijn als kleideeltjes en niet zo grof als zanddeeltjes. Het zit ertussenin. Centraal dus. Zoals de bodem en uw bodemvraagstukken bij ons centraal staan. Maar ook centraal is onze ligging. Met vestigingen in Gouda en Middelbeers, staan we stevig geworteld in de zeeklei en het Brabantse zand. Silt verbindt zo het beste van twee werelden.

Het resultaat? Een onuitputtelijke kennis over onze bodem. Niet alleen in Nederland, maar nadrukkelijk ook erbuiten. En die kennis over de bodem is goud waard. Want de bodem leeft en bruist elke dag van verrassingen. Gelukkig weten we daar bij Silt daar wel raad mee. We gaan elke dag met opgestroopte mouwen en vol passie aan de slag met uw vraagstukken op het gebied van geotechniek, milieutechniek en geoadvies. We zijn volledig toegerust met het modernste materieel. En met onze capaciteit op het gebied van veldwerk, zijn we zelfs een van de grootsten van Nederland. Maar hoe goed we ook zijn: bij Silt weten we altijd wie u bent!

 

Offerte?

Laat het ons weten!
Silt Geo verbindt haar expertise aan geotechnisch, geohydrologisch onderzoek en de bijbehorende advisering. Ervaren medewerkers voeren met moderne machines en materieel een breed scala van werkzaamheden uit. Met name voor projecten op moeilijk begaanbaar of bereikbaar terrein is Silt Geo uw juiste partner. Meer informatie
De bodemexperts van Silt Milieu B.V. bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Dat zijn naast grond- en grondwateronderzoek ook adviesdiensten. Silt Milieu B.V. kan u ook ontzorgen door het gehele projectmanagement voor saneringsprojecten van u over te nemen. Meer informatie

Bevlogen bodemexperts

Silt ontstond in 2019 uit een fusie tussen vier gerenommeerde bedrijven met een flinke expertise in bodem: Lankelma Geotechniek Zuid, Bodex Milieu, Ockhuizen Geo- en milieutechniek en Wiha Grondmechanica. Onze organisatiestructuur is plat en heeft korte lijnen in de besluitvorming. We zijn flexibel en hebben een grote executiekracht. Het kwaliteitsniveau is dan ook altijd hoog. Voor minder gaan we namelijk niet. Maar we zijn ook een lerende organisatie: het talent van onze 60 bevlogen bodemexperts staat hierbij centraal.

We kunnen goed luisteren, zijn integer en we durven te koersen op ons morele kompas. Daarbij tonen we lef. Maar altijd met een hoge veiligheidstandaard, uiteraard binnen de geldende wet- en regelgeving. Want niet alleen vinden we het welzijn van onze mensen belangrijk; we willen ook nadrukkelijk een maatschappelijke bijdrage leveren aan de omgeving waarin we acteren!

Wilt u meer weten over Silt? Of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten. We vertellen het u graag!

Benieuwd naar wat ons bezighoudt?

Regelmatig zetten we onze ruime ervaring, kennis en expertise in bij grootschalige infrastructurele projecten. We voeren bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen en saneringen uit. Maar geven ook civieltechnische adviezen. Benieuwd naar wat ons dagelijks bezighoudt? We geven u graag een uniek inkijkje in onze wereld en projecten!

Neem contact met ons op!