Projecten

Sonderen bij de nieuwe overnachtingshaven in de Bijenwaard

11 maart 2021

Lankelma (onderdeel van Silt) voert een mooi project uit voor onze opdrachtgever Boskalis.

Op een locatie in Spijk bij Lobith voeren wij onderzoek uit voor de nieuwe overnachtingshaven in de Bijenwaard en de modernisering van de bestaande haven Tuindorp. De nieuwe haven wordt ingericht voor schepen met een lengte van maximaal 135 meter en zal circa 50 ligplaatsen bieden.

Deze week ronden wij de veldwerkzaamheden van dit project af. Deze werkzaamheden bestonden uit circa 44 sonderingen tot een diepte van maximaal 40 meter – maaiveld, waarvan een groot deel inclusief een meting van de waterspanning.

Het project krijgt binnen Silt een vervolg in ons eigen geotechnisch laboratorium waar diverse soorten proeven worden verricht zoals triaxiaal- en samendrukkingsproeven.

Silt Lankelma sonderen bodemonderzoek

Wilt u meer weten over Silt? Of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten. We vertellen het u graag!

 

Offerte?

Laat het ons weten!
Lankelma Geotechniek Zuid verbindt haar expertise aan geotechnisch, geohydrologisch, en milieukundig onderzoek en de bijbehorende advisering. Ervaren medewerkers voeren met moderne machines en materieel een breed scala van werkzaamheden uit. Met name voor projecten op moeilijk begaanbaar of bereikbaar terrein is Lankelma Geotechniek Zuid uw juiste partner. Meer informatie
WIHA Grondmechanica is een flexibele organisatie, zowel in de opstelling naar haar klanten, als in de uitvoering van onderzoeken. WIHA Grondmechanica is bovendien steeds bereid om met u mee te denken over uw vraagstukken binnen het vakgebied. Met het uitgebreide netwerk en natuurlijk de eigen expertise van WIHA Grondmechanica, komt u samen met WIHA Grondmechanica altijd tot de juiste oplossing! Meer informatie
De bodemexperts van Bodex Milieu B.V. bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Dat zijn naast grond- en grondwateronderzoek ook adviesdiensten. Bodex Milieu B.V. kan u ook ontzorgen door het gehele projectmanagement voor sloop- en saneringsprojecten van u over te nemen. Meer informatie

Bevlogen bodemexperts

Silt ontstond in 2019 uit een fusie tussen vier gerenommeerde bedrijven met een flinke expertise in bodem: Lankelma Geotechniek Zuid, Bodex Milieu, Ockhuizen Geo- en milieutechniek en Wiha Grondmechanica. Onze organisatiestructuur is plat en heeft korte lijnen in de besluitvorming. We zijn flexibel en hebben een grote executiekracht. Het kwaliteitsniveau is dan ook altijd hoog. Voor minder gaan we namelijk niet. Maar we zijn ook een lerende organisatie: het talent van onze 60 bevlogen bodemexperts staat hierbij centraal.

We kunnen goed luisteren, zijn integer en we durven te koersen op ons morele kompas. Daarbij tonen we lef. Maar altijd met een hoge veiligheidstandaard, uiteraard binnen de geldende wet- en regelgeving. Want niet alleen vinden we het welzijn van onze mensen belangrijk; we willen ook nadrukkelijk een maatschappelijke bijdrage leveren aan de omgeving waarin we acteren!

Wilt u meer weten over Silt? Of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten. We vertellen het u graag!

Benieuwd naar wat ons bezighoudt?

Regelmatig zetten we onze ruime ervaring, kennis en expertise in bij grootschalige infrastructurele projecten. We voeren bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen en saneringen uit. Maar geven ook civieltechnische adviezen. Benieuwd naar wat ons dagelijks bezighoudt? We geven u graag een uniek inkijkje in onze wereld en projecten!

Neem contact met ons op!