Wiha

Sinds de start in 1979, ontwikkelde WIHA Grondmechanica zich tot een modern en ruim uitgerust bedrijf. WIHA Grondmechanica is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse soorten grondmechanisch onderzoek. WIHA Grondmechanica beschikt over materieel in alle soorten en maten, zodat WIHA Grondmechanica voor iedere situatie de meest geschikte apparatuur kan inzetten. Ook de ontwikkeling van het milieukundig bodemonderzoek binnen WIHA Grondmechanica stond niet stil. WIHA Grondmechanica verricht zowel verkennende milieukundige (nul)onderzoeken, als nadere en saneringsonderzoeken uit. WIHA Grondmechanica speelt een voortrekkersrol in het ontwikkelen en toepassen van onderzoeksapparatuur, zowel voor grondmechanisch als milieukundig onderzoek. Ook voor het verwerken van onderzoeksgegevens beschikt WIHA Grondmechanica over geavanceerde apparatuur, waardoor WIHA Grondmechanica zeer snel aan de opdrachtgever kan rapporteren.

WIHA Grondmechanica is een flexibele organisatie, zowel in de opstelling naar haar klanten, als in de uitvoering van onderzoeken. WIHA Grondmechanica is bovendien steeds bereid om met u mee te denken over uw vraagstukken binnen het vakgebied. Met het uitgebreide netwerk en natuurlijk de eigen expertise van WIHA Grondmechanica, komt u samen met WIHA Grondmechanica altijd tot de juiste oplossing!

In de afgelopen jaren deed WIHA Grondmechanica ook ruime ervaring op met werkzaamheden op het water. Door middel van pontons, hefeilanden of een speciaal voor de Nederlandse binnenwateren ingericht schip, kan WIHA Grondmechanica haar hele scala van diensten ook op het water uitvoeren. Zo voerde WIHA Grondmechanica milieukundig waterbodemonderzoek uit en deed onderzoek ten behoeve van aan te leggen bruggen, aanleg van kademuren en het plaatsen van zendmasten. Dit laatste zelfs tot 50 km uit de kust op de Noordzee!

Sinds 2019 maakt Lankelma Geotechniek Zuid samen met Bodex Milieu B.V. (per 1 april 2023 Silt Milieu B.V.), Ockhuizen Geo- en milieutechniek en WIHA Grondmechanica onderdeel uit van Silt.

Offerte?

Laat het ons weten!

Ruime ervaring

Regelmatig zetten we onze ruime ervaring, kennis en expertise in bij grootschalige infrastructurele projecten. We voeren geotechnisch- en milieutechnisch bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, partijkeuringen en saneringen uit. Maar geven ook civieltechnische adviezen. Benieuwd naar wat ons dagelijks bezighoudt? We geven u graag een uniek inkijkje in onze wereld en projecten!

Neem contact met ons op!